Kedves Látógatónk!

 

Sok szeretettel köszöntjük a honlapunkon!

Visontai Anikó és Visontai Béla vagyunk és immáron több mint 20 éve foglalkozunk egészséges ételek készítésével. Ezalatt az idő alatt rengeteg étkezési irányzattal megismerkedtünk, s mára már úgy gondoljuk, az a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a saját maga és egészsége számára a legmegfelelőbbet. Épp ezért hoztuk létre mind a vendégházunkat, mind a termékvonalunkat. 

Mindkettőnk élete a főzés. 96-ban megnyitottuk vegetáriánus éttermünket Keszthelyen, s azóta lételemünk a finomabbnál finomabb ételek készítése, s olyan ízletes alternatívák kikísérletezése, amelyek mindenki számára megfelelőek, legyen szó bármilyen speciális igényről. Példaképp, ha Ön tejcukor érzékeny, nem ehet paradicsomot és a húsok közül csak a marhahúst szereti, jó helyen jár nálunk. Netán ovo-lakto vegán étkezést követ, sok szeretettel látjuk! Vagy csak unja az éttermek rántotthús, rántottsajt kínálatát és valami speciálisabbat is kipróbálna, jöjjön el hozzánk!

Vendégházunkban szeretnénk minden vendégünk étkezési igényeit kielégíteni, legyen szó ételintoleranciáról (pl. glutén- vagy laktózérzéskenység), különböző diétákról, vegán vagy vegetáriánus életmódról, vagy egyszerűen csak a finom, de minőségi (bio) gasztronómia szeretetéről. Pihenje ki magát nálunk anélkül, hogy az étkezéssel kéne bajlódnia még a szabadsága alatt is!

Vendégházunk tökéletesen alkalmas családi összejövetelek, kisebb céges rendezvények, csapatépítők, konferenciák, tanfolyamok megrendezésére (50 főig). Különösen  ideális helyszínt tudunk biztosítani egészségmegörző táborok részére (pl. jóga, léböjt, elvonulások), hisz a teljes étkezést levesszük az Önök válláról, miközben tornatermünk és hatalmas kertünk ideális helyszínt biztosít a programokhoz és a pihenésre. 

Termékeinkkel szeretnénk olyan hiánypótló cikkekkel hozzájárulni a hazai bioétel piachoz, mint például a teljeskiörlésű ropogtatnivalók, a magkrémek vagy a gabonafasírtok. Forgalmazunk továbbá hortobágyi halakat, bio csirkehúst, bio borokat, s igény esetén lehetőség van vákumcsomagolt készételkiszállításra is. Hétvégente megtalálnak minket a budapesti MOM Biopiacon, míg termékeink országszerte jópár boltban elérhetőek. 

Folyomatosan keresünk újabb üzleti partnereket, így ha akár a szállásunk, akár a termékeink megtetszenek, keressenek meg minket és kérjék egyedi ajánlatunkat.

És a Balaton nem csak nyáron gyönyörű! Jöjjenek el hozzánk bármely évszakban és hagyják magukat elvarázsolni a szőlőbirtokok, tanuhegyek, termálvizek és a gasztronómia világában. 

Várjuk Önöket szeretettel!

 Anikó és Béla

 

A csapatunk:

 

 

 

 

 

Zöldház Panzió - 8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.

Villa Panoráma - 8315 Gyenesdiás, Mély u. 10/3.

Pulifood Kft

Üzemeltető, Üzletszervezés

8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.
Tel.: +36 (83) 510 828
Fax.: +36 (83) 510 829
Mobil: +36 (30) 946-9072
email: info@zoldhazec.hu

adószám: 23278886-2-20