Kedves Vendégeink!

A váratlan tavaszi szünet után május 19-től ismét várjuk vendégeinket a Zöldház Panzióban!
Az elmúlt időszak átváltoztatta sokunk gondolkozását és a kialakult helyzethez kapcsolódóan, látva mások példáját is, változtatunk kicsit az eddigi gyakorlatunkon.

  • Szerencsére az elmúlt évek visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy a nálunk megszállók eddig is meg voltak elégedve a tisztaság és takarítás minőségével, de a biztonsg kedvéért szobáinkat 1 teljes napig üresen hagyjuk a foglalások között.
  • A reggelit vendégeinkkel előre egyeztetett módon oldjuk meg. Igyekszünk a lehető legtöbbet megtartani eddigi kínálatunkból úgy, hogy mellette mindenki biztonságban érezhesse magát.
  • Több szobánk és appartmanunk jól felszerelt konyhával és étkezővel rendelkezik, így akár reggeli nélkül is kényelmesen igénybe vehető a szállás.
  • A helyben fogyasztáshoz az eszközöket, és a mosogatógép-használatot ingyenesen biztosítjuk!
  • A szauna és a jakuzzi használatát előre egyeztetve, egyszerre csak egy társaság számára és a higiéniai előírásokat betartva biztosítjuk.

Tágas szobáinkkal és lakhelyeken belüli közös tereinkkel, ingyenesen elérhető internet használattal Ön és Családja nyugodtan üdülhet.
Nagy kertünk és a közeli természeti adottságok nyugalmat és elvonulási lehetőséget biztosítanak. Napközben pékáruink, saját készítésű süteményeink, habos kávéfélék, bio gyümölcslevek, bio borok, ELixir bio sörök fogyaszthatók.

Partner éttermeinkből megrendelt ételek fogyasztása az étterem teraszán, grillkertben lehetséges, és ehhez az evőeszközöket és azok elmosogatását ingyenesen biztosítjuk. Az éttermek közül kiemelnénk az Anita Csárdát, ahol saját vegetáriánus receptjeinkből készült ételek is megtalálhatóak :)

További újdonságok és akciók

  • Idei újdonság, hogy Erzsébet utalvány elfogadóhely lettünk.
  • Ha a lejáró SZÉP Kártyájával foglallna vagy az Erzsébet Utalványával, akkor foglaljon és fizessen most a szállásért és jöjjön egy meghatározott későbbi időpontban! 
  • Napi árainkhoz képest a 3-5-7 éjszakás tartózkodás esetén 30-50%-os kedvezményt biztosítunk árainkból május és június hónapra

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület oldalán tájékozódhat a helyi hírekről.

Zöldház Panzió - 8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.

Villa Panoráma - 8315 Gyenesdiás, Mély u. 10/3.

Pulifood Kft

Üzemeltető, Üzletszervezés

8315 Gyenesdiás, Kossuth u.16.
Tel.: +36 (83) 510 828
Fax.: +36 (83) 510 829
Mobil: +36 (30) 946-9072
email: info@zoldhazec.hu

adószám: 23278886-2-20